Diensten

Wat kan ik voor u betekenen?

Verbouw & Renovatie
U loopt rond met plannen om uw woning eens grondig aan te pakken, of u heeft een pand gekocht en wilt dat aanpassen aan uw ideeën en wensen? Uw badkamer of keuken is eigenlijk aan vervanging toe maar u vraagt zich af: 'Waar moet ik beginnen?'.

Uw plannen kunnen we samen omzetten in concrete daden. Ik kom graag en zonder verplichtingen bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Zo weet u direct of een verbouwing toepasbaar en haalbaar is. Als u wilt, maken we een offerte voor de realisatie van uw bouwplannen. Daarna beslist u pas of ik voor u aan de slag mag.

Nieuwbouw
Niets mooier dan het realiseren van een nieuw huis! Vele mooie woningen en aanbouwen heb ik bij particulieren mogen bouwen, een fantastisch proces om samen met de opdrachtgever te beleven. U kunt gebruik maken van mijn kennis en netwerk binnen de architectuur en (onder) aannemerij in Noord-Nederland. Ik kan u bijvoorbeeld begeleiden bij gesprekken om tot de juiste keuze te komen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Onderhoud & Beheer
Bent u vastgoedbeheerder of bezit u zelf een pand ter investering maar u bent meer tijd kwijt dan u lief is om uw bezit te onderhouden/inspecteren en bijvoorbeeld ook om het contact te onderhouden met eventuele huurders? Ik kan u dit uit handen nemen.

Kleine en grote (acute) onderhoudsmeldingen verhelpen, interne verhuizingen, schilderwerk etc.? Geen probleem, ik regel het voor u, eventueel ook buiten kantoortijden. Graag ben ik hierin uw partner, die u veel tijd kan besparen. Referenties zijn uiteraard beschikbaar.

Bouwbegeleiding
Het laten begeleiden van een nieuwbouwproject of verbouwing lijkt misschien een luxe die alleen maar extra kosten zouden betekenen bovenop uw bouwbudget. Maar vergis u niet, ik kan u juist veel geld besparen!

U houdt natuurlijk graag zelf een oogje in het zeil tijdens het bouwproces. Er komen veel vragen op u af tijdens de bouw. Het kost ontzettend veel tijd om dit uit te zoeken, juist omdat het u misschien ontbreekt aan voldoende bouwtechnische kennis. U kunt de bewaking van de kwaliteit en de voortgang tijdens het bouwproces met een gerust hart uit handen geven. André Knol Bouw & Advies kan u deze zorgen ontnemen. Ik bewaak tijdens het bouwproces de uitvoering volgens bestek en tekeningen en ben het aanspreekpunt voor alle bouwpartners. Ik beoordeel in overleg met u het meer- en minderwerk tijdens het bouwtraject. Zo kan bouwen een plezier zijn.